Amelior

15 februari 2024 in
Amelior
VOV Lerend Netwerk

Amelior is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Ooit begon het in 1971 met enkele managers die hun passie voor kwaliteitsmanagement, opgedaan in Japan, wilden delen met Vlaamse bedrijven. Nu, meer dan 50 jaar later, staat er achter Amelior een volwaardig team dat nog steeds met dezelfde passie die missie voortzet.

We gaan zelfs een stapje verder. Naast kwaliteit bieden we nu ook expertise aan op het gebied van veiligheid, milieu, people en management. Hiermee dekken we een breed scala aan onderwerpen en kunnen we organisaties op een duurzame manier ondersteunen.

✅ Snuister in ons aanbod aan opleidingen binnen de diverse domeinen. De opleidingen kunnen als open training gevolgd worden, of als bedrijfsinterne opleiding op maat van het bedrijf. 

✅ Het is onmogelijk een expert te zijn in alles. Via consultancy win je het advies in van een vakexpert voor specifieke uitdagingen. Daarnaast is het belangrijk om via interne audits frequent de vinger aan de pols te houden en na te gaan of het managementsysteem nog performant is.

✅ Of eerder tijdelijke versterking nodig voor een project rond veiligheid en kwaliteit? Of een tijdelijke vervanging voor een afwezige collega? Via interim management plaatst Amelior de geschikte specialist in je bedrijf!

Wij willen jou helpen in het beheersen en verbeteren van de organisatie. Zodat je als bedrijf of als persoon betere resultaten kan boeken, hand in hand met het inspireren en enthousiasmeren van de medewerkers. Daarom luidt onze slagzin: “Improve every day”.

Naar de website.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends in leren, specifieke oplossingen voor jouw leerbehoeften, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de toekomst brengt, bij Amelior vind je antwoorden. Spreek één-op-één met onze experts die graag jouw vragen beantwoorden en samenwerken om jouw leerdoelen te realiseren. Mis deze kans niet om te ontdekken hoe we jouw leren en kennis naar het volgende niveau kunnen tillen: niet alleen via onze opleidingen, maar ook via consultancy en interim management.
Ontdek ze allemaal
ATOLO