Groep IDEWE

17 januari 2024 in
Groep IDEWE
VOV Lerend Netwerk

Groep IDEWE is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.

Groep IDEWE – Passie voor preventie en welzijn – Vanuit 11 regionale kantoren en de hoofdzetel én met 1.000 gekwalificeerde medewerkers ondersteunen we ongeveer 35.000 werkgevers en 860.000 werknemers bij het opzetten van een gezonde en veilige werkomgeving. Groep IDEWE bestaat uit IDEWE vzw – externe dienst voor preventie en bescherming op het werk en IBEVE vzw – experten in milieu en veiligheid. Onze medewerkers zijn ervan overtuigd dat vorming, training en opleiding bijdragen tot het realiseren van welzijns- en preventiedoelstellingen in elke werkomgeving. De leermomenten zijn immers een belangrijk onderdeel van een verbetercyclus voor meer welzijn en preventie. Dankzij een ruim en gevarieerd aanbod kunnen uw opleidingsvragen optimaal beantwoord worden. De opleidingsinitiatieven worden begeleid door ervaren preventiedeskundigen. Maak tijdens de VOV Beurs kennis met ons, met ons aanbod van nieuwe en ook hybride leertrajecten, én met de mogelijkheden van ons Creative Connect Centre.

Naar de website.

Onze focus ligt op opleiding gericht op preventie en welzijn, waarom en hoe wij op dit vlak een optimale opleidingspartner zijn; de bezoekers van de VOV-Beurs maken kennis met het opleidingsaanbod, de wijze waarop IDEWE Academy in cocreatie met de klant leeroplossingen ontwikkelt, en met de mogelijkheden van het gloednieuw IDEWE Creative Connect Centre.

 


Ontdek ze allemaal
X2O Media