KdG Academy

16 januari 2024 in
KdG Academy
VOV Lerend Netwerk

KdG Academy is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


KdG Academy omvat alle activiteiten die vanuit KdG georganiseerd worden rond levenslang leren. Het KdG Academy aanbod bestaat uit vormingen op maat van organisaties en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om in te tekenen in onze open programma’s (navormingen, postgraduaten, …). Verbreding, verdieping en heroriëntering: dat is wat KdG Academy biedt aan professionals en het werkveld.  We werken actief met bedrijven samen in de vorm van duurzame partnerships - op maat van de leernoden, behoeften en een gedeelde visie over levenslang leren. We integreren onze onderwijskundige expertise in het zoeken naar lesvormen die zorgen dat jouw medewerkers echt iets leren zodat je investering ook daadwerkelijk rendeert.

Naar de website. 

Hoe blijf je up to date in een wereld die razendsnel verandert? Veel bedrijven, organisaties en overheden breken zich het hoofd over die vraag. Wij bekijken samen welke skills je mist en welke opleidingen je nodig hebt. En dan gebruiken we onze onderwijsexpertise om jouw medewerkers doeltreffend bij te scholen en om te scholen. We gaan met grote nieuwsgierigheid de dialoog en jouw vraagstuk aan, en richten ons op kwalitatieve en duurzame resultaten.

✓ Geen one-size-fits-all, wel opleidingen op maat van de noden en de ambities van jouw organisatie.

✓ Onze opleidingen vertrekken van jouw leernood en de dagdagelijkse praktijk in jouw organisatie.

✓ De werkvorm is flexibel en aangepast aan de drukke agenda’s van jouw medewerkers.


Ontdek ze allemaal
Coretalents