Obelisk

9 februari 2024 in
Obelisk
VOV Lerend Netwerk

Obelisk is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Obelisk helpt je medewerkers groeien en ontwikkelen in soft skills. Onze trainers stellen leertrajecten op met focus op een sterke leertransfer.  Evidence-based, praktijkgericht, motiverend en sterk op maat, dat typeert een leertraject in soft skills door Obelisk.

De jarenlange ervaringen van onze trainers maakt dat ze samen met jou de leerdoelstellingen duidelijk aflijnen en een leertraject op maat uittekenen. We houden rekening met jouw organisatiecontext en verwerken concrete en realistische situaties in het traject.

De volgende thema’s liggen binnen onze expertise: samenwerken, constructief feedback geven, assertieve communicatie, klantgerichtheid, coachende vaardigheden, leiderschap, trainersvaardigheden, veranderingsmindset en stakeholdermanagement.

Naar de website.

Bezoek de stand van Obelisk op de VOV-beurs (stand nummer 502) en ga in gesprek met managing director Helen Goovaerts en senior trainer Liesbeth Vanhelmont over jouw grootste uitdagingen in L&D. Pin daarnaast jouw grootste uitdaging op onze L&D roadmap en maak kans op een gratis workshop!

Highlight van de dag:

Ervaar de impact van onze trainingen en laat je inspireren tijdens onze workshop op de VOV-Beurs over de groeimindset en hoe je van jouw organisatie een lerende organisatie kunt maken.

Enkele key learnings:

 Hoe werkt je brein bij het ontvangen en verwerken van feedback?
 Op welke manier bevordert groeitaal het verantwoordelijkheidsgevoel van je medewerkers?
 Hoe stimuleer ik een groeimindset bij mijn medewerkers?

Aan de hand van interactieve oefeningen en praktische tools leert senior trainer Laura je deze belangrijke inzichten aan.

Schrijf je in voor onze workshop na de boeking van je beursticket.

 


Ontdek ze allemaal
UPOP