Obelisk

9 februari 2024 in
Obelisk
VOV Lerend Netwerk

Obelisk is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Obelisk helpt je medewerkers groeien en ontwikkelen in soft skills. Onze trainers stellen leertrajecten op met focus op een sterke leertransfer.  Evidence-based, praktijkgericht, motiverend en sterk op maat, dat typeert een leertraject in soft skills door Obelisk.

De jarenlange ervaringen van onze trainers maakt dat ze samen met jou de leerdoelstellingen duidelijk aflijnen en een leertraject op maat uittekenen. We houden rekening met jouw organisatiecontext en verwerken concrete en realistische situaties in het traject.

De volgende thema’s liggen binnen onze expertise: samenwerken, constructief feedback geven, assertieve communicatie, klantgerichtheid, coachende vaardigheden, leiderschap, trainersvaardigheden, veranderingsmindset en stakeholdermanagement.

Naar de website.

Aan onze stand op de VOV-beurs kan je met zekerheid een goed gesprek over L&D in jouw organisatie vinden. Daarnaast steken onze trainers momenteel de hoofden bij elkaar over hoe we jou als bezoeker zullen laten proeven van onze typische aanpak. Kom binnenkort zeker terug voor meer info.
Ontdek ze allemaal
UPOP