PXL Bouw en Industrie en Pilipili games

9 februari 2024 in
PXL Bouw en Industrie en Pilipili games
VOV Lerend Netwerk

PXL Bouw en Industrie is standhouder op de VOV-Beurs van 2024 en brengt partner Pilipili Games mee! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Pilipili Games maakt er een spel van om de meest meeslepende spellen en spelmethodieken te ontwikkelen. Wij zoeken steeds naar de perfecte manier om je doelgroep aan te spreken, te boeien en te engageren. Of je nu op zoek bent naar een serious game, business game of gewoon naar een sparringpartner om je spelidee mee vorm te geven, wij staan klaar voor jouw project. 

Bij het Expertisecentrum Bouw & Industrie van Hogeschool PXL zetten we sterk in op diverse leervormen. Serious games passen dan ook perfect binnen onze visie rond kennisoverdracht, zowel in het onderwijs als in het werkveld.

Serious gaming biedt bedrijven bovendien aanzienlijke voordelen, waaronder een hoge mate van betrokkenheid van deelnemers, motivatie en versnelde leerresultaten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Wij beschouwen serious gaming als een waardevolle aanvulling op traditionele trainingsmethoden.

Naar de website.

Wat kunnen bezoekers op de VOV-Beurs verwachten: interactieve demo's van enkele (analoge) serious games, voor bedrijven en leerinstellingen. Kom zeker het OBEYA spel beleven als je in je organisatie projectmatig en Agile werkt!
Ontdek ze allemaal
Cevora