Talent Tracks

14 mei 2024 in
Talent Tracks
VOV Lerend Netwerk

Talent Tracks is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Help je talent structureel vooruit. Hoe? ‍Lanceer een nieuwe leercultuur die talent aantrekt, prikkelt én laat groeien. Dankzij een straffe lichting van toptrainers. In tune met de talenten van morgen. En dankzij slimme marketing, communicatie en sales. Maak slimme leercontent in je eigen video- en podcaststudio. We bouwen ze en trainen je in 2 dagen zodat je er zelf mee aan de slag kan. Check onze studio’s bij Voka, Würth en Sony Music. 🎬 En verbind je learning tracks in je eigen academy. Met alle content in je eigen leerplatform. Met snackable video’s, podcasts en microlearning. Een LMS of LXP vol fun, feedback en frictie. 🔥 Durf bij te leren, durf te groeien. En haal de veranderende wereld binnen. 

Naar de website.

Unbore your learning, en verbind je learning tracks in je eigen academy. Met alle content in je eigen leerplatform. Met snackable video’s, podcasts en microlearning. Een LMS of LXP vol fun, feedback en frictie. 🔥 Durf bij te leren, durf te groeien. En haal de veranderende wereld binnen.Ontdek ze allemaal
bit by bit