The Moris Company

8 maart 2024 in
The Moris Company
VOV Lerend Netwerk

The Moris Company is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


The Moris Company helpt organisaties, leiders en talenten groeien. Als partner, adviseur, klankbord, trainer of coach wordt HR slim en duurzaam aangepakt.

Naar de website.

The Moris Company, de ideale partner in HR management:

  1. Organisatie: in een hedendaagse hr-werking is het onontbeerlijk dat jouw hr-processen en -strategie volledig zijn afgestemd op en verweven met jouw bedrijfsstrategie. Als jij de volgende stappen in jouw hr-maturiteit wil zetten en wil focussen op groei en professionalisering, dan staat The Moris Company paraat.
  2. Leiderschap: het belang van een goede leiderschapsstijl is moeilijk te overschatten. Met The Moris Company ondersteunen en begeleiden we jouw organisatie om sterkere leidinggevenden te creëren. Sterke leiders empoweren sterke medewerkers.
  3. Talent: talent vinden en vooral ook talent binden is een van de grote uitdagingen binnen hr. Het identificeren van skills bij jouw medewerkers, (nieuwe) collega’s individueel begeleiden, talent managen, een efficiënt learning & development beleid uitwerken, groeigesprekken, de employee value proposition definiëren en implementeren,…Ontdek ze allemaal
Better Minds at Work