VOV Lerend Netwerk

9 april 2024 in
VOV Lerend Netwerk
VOV Lerend Netwerk

Tweejaarlijks organiseert VOV Lerend Netwerk de VOV-Beurs. Ken je ons al? Ontdek hier wie we zijn en wat we doen! 

VOV Lerend Netwerk is het grootste netwerk voor Learning & Development in Vlaanderen. We tellen vandaag meer dan 1000 leden en zijn daarmee ruim vertegenwoordigd in grote en kleine bedrijven, organisaties en openbare instanties (profit en non profit). Zowel opleidingsverantwoordelijken, zelfstandige consultants, leidinggevenden, managers, HR Business Partners, rekruteringsverantwoordelijken enz. maken deel uit van ons netwerk!

Als L&D-professional kan je bij ons terecht om je netwerk uit te breiden, kennis en ervaring uit te wisselen met meer dan 1000 collega's uit het vak en je te laten inspireren en bij te leren tijdens VOV-activiteiten.

VOV is ervan overtuigd dat leren en ontwikkelen op de werkvloer een positief effect heeft op individuen, teams en organisaties. We streven ernaar dit op de agenda te zetten van iedereen die invloed heeft op het L&D-proces in een professioneel kader.

Concreet organiseren we hiertoe verschillende activiteiten rond het onderzoek, de praktijk en het beleid rond L&D. Bovendien publiceren we zelf regelmatig leerrijke en inspirerende content in onze L&D-kennisbank.

Tweejaarlijks organiseren we ook de VOV-Beurs, dé vakbeurs voor iedereen die zich bezighoudt met leren en het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties.

VOV is een onafhankelijke, toegankelijke en kritische organisatie. Voor onze werking zijn we afhankelijk van lidmaatschapsbijdragen, advertenties en jaarpartnerschappen.

Naar de website.

Knoop zeker een gesprek aan met team VOV en het VOV-Bestuur tijdens de VOV-Beurs! Je vindt ons aan de ingang van de beursvloer én op de eerste verdieping. Of je loopt ons ergens tegen het lijf in de rest van het gebouw 😉
Ontdek ze allemaal
Synquest