Courseware

9 februari 2024 in
Courseware
VOV Lerend Netwerk

Courseware is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Als Courseware helpen wij jou bij het oplossen van je leer- en ontwikkelvraagstukken (in jouw organisatie) door advies en de inzet van leertechnologie, waarmee je jullie medewerkers en/of klanten aantoonbaar helpt ontwikkelen. Dit doen wij omdat wij geloven dat je met technologie de effectiviteit van continu ontwikkelen vergroot. Graag gaan we met je in gesprek over vraagstukken omtrent leren en ontwikkelen die in jouw organisatie spelen. Samen gaan we, binnen ons ruime portfolio van contentontwikkeltools en leerplatformen, op zoek naar een passende oplossing.

Naar de website.

Kom naar onze stand op de VOV-Beurs en ontdek welke vragen en noden je moet (op)stellen om te bepalen welk LMS het beste bij jouw organisatie past. Of je nu op zoek bent naar een nieuw leerplatform of wilt bepalen of je huidige leerplatform nog past, wij helpen je met onze interactieve beslisboom op onze stand graag een paar stappen verder.