Infolearn

26 april 2024 in
Infolearn
VOV Lerend Netwerk

Infolearn is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Medewerkers die doorlopend kunnen leren en zich (op eigen initiatief) mogen ontwikkelen voelen zich veiliger, gelukkiger en presteren beter op de werkvloer. Het leerplatform van Infolearn is gebruikersvriendelijke software waarmee organisaties alle werknemers in één geïntegreerde omgeving laten leren en ontwikkelen. Alle mogelijke leerinterventies krijgen een plek in deze oplossing en kunnen 24/7 gemanaged worden. Intensief contact met onze klanten leidt tot een optimale inrichting op maat. Zo kunnen medewerkers zelf aan de slag in een intuïtieve en adaptieve leeromgeving. Precies wat, wanneer en waar de medewerker het nodig heeft! 

Naar de website.

Ben je als organisatie op zoek naar een leer- en ontwikkeloplossing die jou op elk vlak ondersteunt? Wil je je onboarding, gesprekkencyclus, volgsystemen, scholingsaanvragen of opleidingsuren allemaal op 1 plek kunnen managen? Dan is Infolearn dé partner voor je!


Ontdek ze allemaal
True Colours