True Colours

25 april 2024 in
True Colours
VOV Lerend Netwerk

True Colours is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


True Colours is een netwerk van consultants - coaches - trainers. Coaching, training, begeleiding voor leiderschapsontwikkeling en organisatieverandering. Wij zijn jouw partner in crime! Verander wat je wil veranderen en evolueer met je team of organisatie naar een nieuw evenwicht met meer goesting en energie. Hervind je inner guerillero en geef jezelf het mandaat om patroondoorbrekende acties te ondernemen. Schitter dankzij jouw True Colours in al wat je doet. 

Naar de website.

Onze specialiteit: gesprekspartner zijn! Meedenken, mee-ontwikkelen, klankbord zijn en samen zoeken naar de beste oplossing voor jouw vraag. Of het nu over een coachingsbehoefte gaat, een opleidingsvraag of een begeleiding van je team, je afdeling of je bedrijf. We zijn thuis in leiderschapsontwikkeling en veranderingsbegeleiding, zowel heel operationeel als beleidsmatig. Speciaal voor de VOV-Beurs willen we een verzameling maken van motto's. Ook die van jou ... Kom daarom zeker langs om ons te inspireren met jouw leitmotiv, jouw motto, die gedachte die je iedere keer opnieuw moed en energie geeft.


Ontdek ze allemaal
SBM