Congresgedeelte

Voor en tijdens de VOV-Beurs geven verschillende standhouders een online webinar of live presentatie, workshop, boekvoorstelling, showcase etc.

Ontdek wie welke sessie geeft! 

Meer info over programmatie en registratie vind je na aankoop van je beursticket.

Het congres is inbegrepen in je beursticket. Je plek vooraf reserveren is aangeraden voor elke sessie.

Naar het overzicht


Heb je al een beursticket besteld? Stel dan je programma samen in de beursapplicatie!

Naar de applicatie

Keynotes

Onderstaande sprekers geven een exclusieve plenaire keynote op de VOV-Beurs. 

Deze sessies zijn inbegrepen in je beursticket. Je plek vooraf reserveren is aangeraden.

Openingskeynote: Katelijn Nijsmans - Boost your brain

Ontketen jouw leervermogen 
De VOV-Beurs van 2024 wordt officieel geopend door niemand minder dan Katelijn Nijsmans, neurowetenschapper, auteur, bedrijfsexperte en ga zo maar door. Het leervermogen van Artificiële Intelligentie is indrukwekkend, maar ben jij al eens in het mechanisme van je eigen brein gedoken? Neem samen met Katelijn een kijkje in je lerende brein en duik tijdens deze openingskeynote in de kracht van neuroplasticiteit!

Ontdek meer

Keynote: Bob Mosher - Van leren naar presteren met de 5 Moments of Need®

Hoe geef je concreet invulling aan leren op de werkplek? Internationaal spreker Bob Mosher (VS) kruipt op 4 juni het podium van de VOV-Beurs op om zijn wetenschappelijk onderbouwde 5 Moments of Need® model praktisch toe te lichten!

Ontdek meer

Middagkeynote: Marie Loop - Mentaal Kapitaal

Marie Loop, psychologe, burn-outexpert en auteur, duikt tijdens de VOV-Beurs van 2024 in ons 'mentaal kapitaal': hoe blijven we baas over onze eigen focus? En welk leeruitdagingen heeft de toekomst nog meer voor ons in petto? In deze eye opener van een keynote zet ze wetenschappelijke inzichten naast praktische tips en tricks waarmee je onmiddellijk aan de slag kan!

Ontdek meer

Keynote: Donald Clark - (Werkplek)leren en Artificial Intelligence (AI); hoe ga je te werk?

Welk verschil kan Artificiële Intelligentie maken in de organisatie? Waar kan dit het beste geïmplementeerd worden? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers niet overladen worden met informatie? Schots EdTech ondernemer Donald Clark zal in zijn keynote op de VOV-Beurs concrete praktijkvoorbeelden geven van bedrijven die AI actief geïmplementeerd hebben! 

Ontdek meer

Afsluitende keynote: Jeroen Baert - Artificial Intelligence: Where we are, how we got there and where we’re going

Jeroen Baert, wetenschapscommunicator en comedian die deel uitmaakt van het Nerdland-project van Lieven Scheire, trekt momenteel het land door met keynotes over topics zoals Artificial Intelligence, Metaverses en meer. Op 4 juni houdt hij ook halt in Gent om op het podium te klimmen van de VOV-Beurs! Al informerend én entertainend neemt hij er de huidige buzz rond AI op een humoristische en kritische manier onder de loep. 

Ontdek meer

Experience Ville

Op de Experience Ville staat beleving centraal. Zet op de eerste verdieping van het ICC te Gent een VR-bril op je neus, speel er een serious game, of kuier eens door het menselijk brein!

Ontdek de mysteries van jouw brein met Better Minds at Work

Ons brein is het epicentrum van ons 'zijn'. Toch is het nog best onbekend terrein... Op onze stand duik je -letterlijk en figuurlijk- in je brein. Hoe ziet je brein eruit? Hoe verhoog je je focus? Hoe reageer je op prikkels? Ontrafel de mysteries van jouw hersens en laat je omverblazen... 

Kom de kracht van Game Based Training beleven en maak je eigen training binnen een game met BlueTea - The EdTech Engineers

Versla de toegangs-, kosten- en veiligheidsuitdagingen van praktijkleren door het spelen van een van onze games en ervaar de fun-factor van effectieve kennisoverdracht middels Game Based Training. Kun je de highscore verslaan en word je de dagwinnaar? Leren door zelf te spelen is natuurlijk al een beleving op zich, maar hoeveel fun is het zelf bouwen van je eigen gamelevel? Onder begeleiding van onze Instructional Designers maak je een eenvoudig je eigen game.  

Kom langs bij Courseware en ontdek het gemak waarmee je pakkende e-learning modules en animaties kunt bouwen!

Bezoek onze stand op de Experience Ville en ontdek de mogelijkheden van Articulate 360 en Vyond, de meest geavanceerde e-learning en animatie ontwikkeltools in de markt. Ontdek hoe eenvoudig het is om interactieve modules te creëren met Articulate Rise, of hoe u professionele animaties kunt maken met Vyond. Van de basis functionaliteiten tot de nieuwste AI mogelijkheden, onze experts staan klaar om u door deze krachtige tools te leiden en al uw vragen te beantwoorden!

Maak met Dinobusters een nieuw tijdperk voor je organisatie

Ontdek een paar leuke business games rond change management die met AI werden ontwikkeld.

Wil je aan den lijve diversiteit en inclusie ervaren of een korte systemische intro door ECCO LA LUNA?

 Leg een parcours af met een fysieke beperking richting jouw korte persoonlijke systemische coachingsessie, waarbij je meer inzicht krijgt over jouw waarde en plek binnen je organisatie.

Kom bij Els Dhaeze voelen hoe je iedereen meeneemt in klantgericht denken en doen.

De CX Game® is een interactief, spannend bordspel, waar teams tegen elkaar strijden met als doel klantgerichtheid beter te begrijpen of te laten leven in jouw organisatie. Tijdens je bezoek aan de stand speel je zelf de game en voel je hoe je deze kan inzetten als brainstorm, kick-off of training tool. Kom spelen en wie weet ben jij wel één van onze winnaars...

Ontdek hoe je mensen helpt het beste uit zichzelf te halen door hun zelfinzicht te verbeteren

Zelfinzicht is de basis voor ontwikkeling. De beste medewerkers, teamplayers en leiders zijn de mensen die zichzelf begrijpen. Weten hoe Insights jouw organisatie kan helpen met de ontwikkeling van haar mensen, teams en leiders? Of benieuwd naar je eigen unieke Insights-kleurenmix? Bezoek onze stand in Experience Ville, verken de Insights-mat met de 72 persoonlijkheidstypen, en speel de speciale Insights Discovery versie van 4 op een rij.

Ontdek bij ons waarom VR & AR impactvoller, immersiever en interactiever zijn dan traditionele tools

Ervaar hands-on de voordelen van VR learning door zelf op hoogte of in een technische installatie te werken. Tenzij je liever een virtuele brand blust? Of verkies je in AR de voordelen van machines te verkennen? Allemaal mogelijk op onze stand :)  

Ontdek de mobiele school van StreetwiZe, de positieve leeromgeving voor straatkinderen én business 

Ervaar hoe de mobiele school niet enkel een positieve leeromgeving voor straatkinderen is, maar ook ingezet kan worden in immersieve leertrajecten voor de leiders van morgen. Ontdek hoe ervaringsleren ingezet wordt om je leiderschap te versterken én maatschappelijke impact te realiseren.