Middagkeynote: Marie Loop - Mentaal Kapitaal

19 februari 2024 in
Middagkeynote: Marie Loop - Mentaal Kapitaal
VOV Lerend Netwerk

Marie Loop, psychologe, burn-outexpert en auteur, duikt tijdens de VOV-Beurs van 2024 in ons 'mentaal kapitaal': hoe blijven we baas over onze eigen focus? En welk leeruitdagingen heeft de toekomst nog meer voor ons in petto? In deze eye opener van een keynote zet ze wetenschappelijke inzichten naast praktische tips en tricks waarmee je onmiddellijk aan de slag kan!


We leven in een hypergeconnecteerde wereld, waarin alles en iedereen onze aandacht probeert te kapen. Willen we op een efficiënte manier leren en werken, dan zullen we dus bewuste keuzes moeten maken. In de keynote Mentaal Kapitaal toont Marie Loop hoe wij in deze aandachtseconomie zelf de baas blijven over onze eigen focus en welke leeruitdagingen de toekomst nog meer voor ons in petto heeft. Verwacht een eye opener die glashelder maakt dat investeren in je eigen brein leidt tot meer wendbaarheid, energie en geluk. Wetenschappelijke inzichten worden vertaald naar praktische tips en tricks, waarmee jij tijdens een 48-uur challenge onmiddellijk aan de slag kan. Mis deze kans dus niet!

 

Deze keynote vindt plaats van 12u00 tot 12u45 op de eerste verdieping. Je plek vooraf reserveren is aangeraden. Ticketverkoop start begin april.

Een grenzeloze nieuwsgierigheid en een passie voor mensen: dat is wat Marie Loop het meest typeert. Marie is psychologe en burn-outexpert bij Better Minds at Work. In de loop van haar carrière specialiseerde ze zich in topics als aandachtsmanagement, stressreductie en verbinding tussen collega’s op de werkvloer. Marie is tevens auteur van het boek Generatie Groei, een boek voor ouders die veerkracht tot het speerpunt van hun opvoeding willen maken.