StreetwiZe

18 januari 2024 in
StreetwiZe
VOV Lerend Netwerk

StreetwiZe is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


StreetwiZe is een referentie in (zelf)leiderschap en persoonlijke- & team ontwikkeling. Met een authentiek verhaal en onze unieke aanpak inspireren we mensen om anders naar zichzelf en de wereld te kijken. We dagen hen uit om een verschil te maken, elke dag. Eén ding is zeker: je medewerkers passen de nieuwe StreetwiZe-vaardigheden onmiddellijk toe. Waarom? Omdat ze hun 360°-impact vanaf het begin voelen en ervaren. 

Naar de website.

StreetWize kan je zowel op de beursvloer als op de Experience Ville terugvinden!

Beursvloer: voorstelling van het StreetwiZe aanbod. Focus op leiderschapsopleiding zowel in-company als via het recente gelanceerde open aanbod. Het open aanbod wordt aangeboden met verlaagde lanceringstarieven. Diverse leiderschapstrajecten, op maat gemaakt volgens de maturiteit en noden van de deelnemers.

Experience Ville: Focus op ervaringsgericht leren in kader van leiderschapsontwikkeling. Hoe bouw je een authentieke ervaring die mensen fundamenteel over zichzelf doet reflecteren om uiteindelijk tot sterker (zelf)leiderschap te komen?


Ontdek ze allemaal
The Tipping Point