The Tipping Point

18 januari 2024 in
The Tipping Point
VOV Lerend Netwerk

The Tipping Point is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.

The Tipping Point is een opleidings- en adviesbureau dat organisaties begeleidt in het bouwen van een veilige cultuur van dialoog en feedback.

Samen met onze ploeg van learning architects, content experts, trainers én simulatieacteurs ontwerpen wij doelgerichte leerinterventies binnen drie domeinen:

- Feedbackcultuur
- Psychologische veiligheid
- Leiderschap

Naar de website.

Maak kennis met onze experts en kom te weten hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen in het nastreven van een cultuur waarin open en constructieve dialoog centraal staat. 

Of je nu op zoek bent naar nieuwe strategieën voor teamontwikkeling, persoonlijke groei of leiderschapstrajecten, The Tipping Point biedt op maat gemaakte oplossingen afgestemd op de hedendaagse dynamische werkcontext. 

Tijdens onze workshop onthullen we hoe u de complexiteit van feedback kunt ontrafelen en deze kunt omzetten in een strategisch voordeel voor uw organisatie. (strategisch inzicht) 

Via onze 'One-T(w)o-Many' methodiek krijgt u praktische tools en oefeningen die u kunt gebruiken om zowel uw feedback- als leiderschapstrainingen te verrijken. (praktijkgerichte aanpak) 

Help leiders een gepersonaliseerd actieplan te vormen dat past bij hun unieke stijl en de behoeften van hun team, wat leidt tot duurzame verandering. (ontwikkel een feedbackkompas) 

U leert hoe u leidinggevenden kunt coachen om feedback niet alleen te geven en te ontvangen, maar ook te integreren als een cruciale bouwsteen van hun leiderschapsontwikkeling.





Ontdek ze allemaal
Groep IDEWE