Openingskeynote: Katelijn Nijsmans - Boost your brain

Ontketen jouw leervermogen
23 januari 2024 in
Openingskeynote: Katelijn Nijsmans - Boost your brain
VOV Lerend Netwerk

De VOV-Beurs van 2024 wordt officieel geopend door niemand minder dan Katelijn Nijsmans, neurowetenschapper, auteur, bedrijfsexperte en ga zo maar door. Het leervermogen van Artificiële Intelligentie is indrukwekkend, maar ben jij al eens in het mechanisme van je eigen brein gedoken? Neem samen met Katelijn een kijkje in je lerende brein en duik tijdens deze openingskeynote in de kracht van neuroplasticiteit!

Altijd blijven bijleren… Zijn wij daar wel voor gemaakt? Zijn wij dan geen gewoontedieren? Of komt het er écht gewoon op neer om een open mindset aan te kweken?

Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein. Aan de hand van zowel dagdagelijkse voorbeelden (een nieuwe software tool uitproberen) als spectaculaire voorbeelden (een violiste leert weer spelen nadat ze de helft van haar brein verliest), ontdekken we de kracht van neuroplasticiteit.

Ons brein is gebouwd om te leren. Er hangen alleen 4 belangrijke voorwaarden aan vast. Aan de hand van het Boost your brain framework© bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.


De openingskeynote vindt plaats van 9u00 tot 9u45 op de eerste verdieping. Je plek vooraf reserveren is aangeraden. Ticketverkoop start begin april.Katelijn is neurowetenschapper en bedrijfsexperte. Met haar opleidingsbureau How’s Work? begeleidt zij al meer dan 15 jaar organisaties in de zoektocht naar werkbaar werk. Daarnaast is zij inhoudelijk coördinator van de post- graduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’ aan PXL hogeschool, keynote speaker en co-auteur van de boeken ‘De Breinbalans‘ en ‘In het echt ben ik veel leuker‘.