Ontdek de... Podville?

16 mei 2024 in
Ontdek de... Podville?
VOV Lerend Netwerk

Nog op zoek naar interessante podcasts over L&D? Kom naar de tweede verdieping op de VOV-Beurs van 2024 en woon enkele live opnames bij!


Er valt heel wat te vertellen over Learning & Development. Voor deze interessante gesprekken creëerde VOV lerend netwerk een platform op de VOV-Beurs: een podcastzone op de tweede verdieping van het ICC te Gent. De 'Podville' dus. Hier kan je live opnames bijwonen van verschillende podcasts.

Heart Rocking Organisations

In de podcast Heart Rocking Organisations onderzoekt Kelly Van Meldert van PIT & co hoe je een mensgerichte en innoverende organisatie kan creëren met een vlakkere organisatiestructuur. Hiervoor kruipt Kelly terug in haar rol als ex-directeur en gaat ze in gesprek met pionierende CEO's, inspirerende auteurs van managementboeken en andere boeiende persoonlijkheden.

 Elke aflevering is gevuld met verhalen en tips die je aanzetten om je eigen organisatie opnieuw vorm te geven. Luister en laat je inspireren om een plek te ontwikkelen waar #groeidoorconnectie centraal staat, een plek waar iedereen de kans krijgt om te schitteren en samen te groeien.

Room without a roof

Met onze Learning Without A Roof podcast, de unieke L&D podcast in Vlaanderen, bieden we handvaten om mensen meer in hun kracht te zetten en om organisaties te laten evolueren naar een lerende organisatie.

Ontdek onze podcast live op de VOV-beurs! We gaan live in gesprek met Bob Mosher, expert in het 5 Moments of Need model, en bespreken samen met hem hoe learning beyond training vorm kan krijgen. We hebben ook tal van bezoekers van de beurs aan de podcasttafel. Luister live mee en laat je inspireren door hun L&D-expertise en out-of-the-box L&D-insights.

De VOV-Podcast

De VOV-Podcast is een initiatief van VOV lerend netwerk, netwerkorganisatie én organisator van de VOV-Beurs 2024. Tijdens deze podcast brengen we verschillende learning professionals uit ons netwerk samen om het te hebben over wat er leeft binnen het vakgebied van Learning and Development. Geen betere plek om een live opname te maken dan de VOV-Beurs dus!Ontdek ze allemaal
Ontdek de VOV Ville