Room Without a Roof

8 april 2024 in
Room Without a Roof
VOV Lerend Netwerk

Room Without a Roof is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Op leren en ontwikkelen hoort geen dak te liggen! Room Without a Roof ondersteunt organisaties om te evolueren naar lerende organisaties. Dat doen we op organisatieniveau en op individueel niveau, via consulting, opleidingen en persoonlijke begeleiding. Room Without a Roof is de overkoepelende organisatie van De Opleidingscoach, Great@Work, Training Network, Het Talentenhuis en I Love My Job Loopbaancentrum. Vijf organisaties met elk hun specialisme om jouw organisatie professioneel te begeleiden via persoonlijke groei naar bedrijfsgroei. Onze missie: meer gemotiveerde werknemers in mensgerichte en succesvolle organisaties. Heb jij zicht op al het talent in je organisatie?

Naar de website.

Room without a Roof en De Opleidingscoach gingen een uitdaging aan: leergoesting in élke context aanwakkeren! We sloegen de handen in elkaar met Way2Play en lanceren met trots onze Fun In A Box: Levenslang Leren. Dankzij 4 micro-spellen schenk je op een actieve, creatieve en reflectieve manier aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen jouw organisatie. Benieuwd? Kom ons game ontdekken op onze stand!



Ontdek ze allemaal
Storycatchers