Room Without a Roof

8 april 2024 in
Room Without a Roof
VOV Lerend Netwerk

Room Without a Roof is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Op leren en ontwikkelen hoort geen dak te liggen! Room Without a Roof ondersteunt organisaties om te evolueren naar lerende organisaties. Dat doen we op organisatieniveau en op individueel niveau, via consulting, opleidingen en persoonlijke begeleiding. Room Without a Roof is de overkoepelende organisatie van De Opleidingscoach, Great@Work, Training Network, Het Talentenhuis en I Love My Job Loopbaancentrum. Vijf organisaties met elk hun specialisme om jouw organisatie professioneel te begeleiden via persoonlijke groei naar bedrijfsgroei. Onze missie: meer gemotiveerde werknemers in mensgerichte en succesvolle organisaties. Heb jij zicht op al het talent in je organisatie?

Naar de website.

Room without a Roof en De Opleidingscoach gingen een uitdaging aan: leergoesting in élke context aanwakkeren! We sloegen de handen in elkaar met Way2Play en lanceren met trots onze Fun In A Box: Levenslang Leren. Dankzij 4 micro-spellen schenk je op een actieve, creatieve en reflectieve manier aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen jouw organisatie. Benieuwd? Kom ons game ontdekken op onze stand!Ontdek ze allemaal
Storycatchers