Storycatchers

4 april 2024 in
Storycatchers
VOV Lerend Netwerk

Storycatchers is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Storycatchers helpt organisaties die mensen willen inspireren. Via leerrijke videoreeksen en reportages, via boeiende webinars vanuit onze studio’s in Antwerpen of tijdens hybride conferenties en evenementen. 

Naar de website.

Als verantwoordelijke voor opleidingen binnen je organisatie sta je voor grote uitdagingen. Hoe zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers de juiste informatie krijgen als ze starten binnen je organisatie? En ook, hoe behaal je een maximale leerwinst binnen je beschikbare budget? Digitale leertrajecten met videomodules zijn een interessante aanpak om eens nader te bekijken. Je doelgroep kan de nodige kennis op doen zonder fysiek in een opleidingslokaal aanwezig te moeten zijn. Het leertraject kan aangepast worden aan de planning van de deelnemer en individueel worden samengesteld. Op onze VOV-Beursstand leggen onze experts graag uit hoe je met educatieve videoreeksen aan de slag kan binnen je eigen organisatie. 

Tip: tijdens de beurs kan je op de 2e verdieping de live opnames van enkele interessante talkshows en podcasts bijwonen. Neem zeker eens een kijkje!