SBM

24 april 2024 in
SBM
VOV Lerend Netwerk

SBM is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Uw partner voor opleiding, coaching & advies. Samen gaan we aan de slag om de groei van uw bedrijf en de talenten en competenties van uw medewerkers ten volle te stimuleren. 

Naar de website.

Incompany, opleiding op maat Levenslang leren en zelfontplooiing stonden nooit eerder zo hoog op de agenda bij zowel werkgevers als werknemers. Met een geïndividualiseerd opleidingstraject bewapent u zich vandaag al voor de markten van morgen. U spreekt de taal van uw business, SBM die van het leren. Met meer dan 60 jaar ervaring staat SBM garant voor kwaliteit. U kiest de leerinhoud, de lesmethode, het tijdstip en de locatie, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers de nodige kennis en vaardigheden verwerven zodat u uw doelstellingen behaalt. Profiteer van de vakkennis van onze docenten SBM zoekt voor u de docent die het beste aansluit bij uw opleidingsnoden. Hierbij doen we een beroep op ons netwerk van meer dan 2000 docenten. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied! We zijn actief in maar liefst 19 domeinen wat resulteert in een uiterst breed opleidingsaanbod.


Ontdek ze allemaal
Artevelde Academy