Artevelde Academy

22 april 2024 in
Artevelde Academy
VOV Lerend Netwerk

Artevelde Academy is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Leren met Artevelde Academy verruimt jouw kennis én versterkt je in je huidige beroepspraktijk, zij het in de social profit sector, gezondheid en zorg, onderwijs of profit organisaties.

We richten bijscholingen in op lange termijn (een tweede bachelordiploma, postgraduaat of banaba), kortlopende vormingen en studiedagen. Dankzij onze sterke band met onderzoek krijg je les van ervaren vakspecialisten. In de lessen verwerken zij de laatste trends en wetenschappelijke ontwikkelingen. Vooral op vlak van HR & Leiderschap, Coachen & Begeleiden, Marketing & Content Creatie (met AI) staan we sterk.

Naast opleidingen zetten we als hogeschool in op samenwerkingen met het werkveld. Een samenwerking kan verschillende vormen aannemen: een dienstverleningstraject, onderzoekssamenwerking, stagestudenten, (interdisciplinair) bachelorproefproject,...

Naar de website.

“Leiden of begeleiden”. 
Een spanningsveld tussen vasthouden en loslaten, duidelijkheid en vrijheid. De inzichten in leiderschap vandaag worden breed verkend, de wetenschappelijke grond blijkt soms los zand. Welke eigenschappen zijn vandaag toe te schrijven aan ‘goed leiderschap’? Wil je ontdekken hoe je een goede leider of leidinggevende wordt? 

“Coachen is hot!” 
Iedereen kan coachen lijkt het wel. Hoe kijk jij naar coachen? Wat is de meerwaarde van coachen in jouw praktijk? Wat vind je verwarrend aan coachen? Wil je graag een open gesprek over de sense en non-sense van coachen?

“Ai is the future. The future is Ai.” 
Van Branding tot short form content creatie. Van podcasting tot social advertising. In onze opleidingen spelen we in op de uitdagingen en kansen die artificiële intelligentie ons biedt.  Ai inzetten om de strategie en werking van je onderneming verder vorm te geven... dat is de volgende stap. We have your back.

We verwelkomen je graag aan onze stand waar je in gesprek kan gaan met experten!


Ontdek ze allemaal
JiGSO