Infopunt E-leren

18 april 2024 in
Infopunt E-leren
VOV Lerend Netwerk

Infopunt E-leren staat als niet-commerciële partner op de VOV Ville! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan.


Het Infopunt E-leren fungeert als een neutrale bron van ondersteuning voor opleidingsverstrekkers die zich willen verdiepen in blended en e-leren. Dit initiatief van VDAB wilt de cultuur van 'blijven leren' op de arbeidsmarkt daarmee versterken. Dat doen we door de maturiteit bij opleidingsverstrekkers te verhogen door best practices en standaarden toegankelijk te maken via het Infopunt platform. Bovendien faciliteert het Infopunt een community waar opleiders (beginners en experts), L&D professionals of gewoon nieuwsgieringen in blended en e-leren met elkaar kunnen verbinden. Dat doen we via webinars, een nieuwsbrief, evenementen en interactie op LinkedIn. 

Naar de website.

Bij de Infopunt-stand ontdekken bezoekers hoe het Infopunt E-leren de 'blijven leren'-cultuur op de arbeidsmarkt versterkt. - We bieden een korte demo van het infopunt aan. - We bieden de bezoekers van de VOV-beurs de kans om op een unieke manier offline deel te nemen aan de dinsdagdilemma's die gedurende de afgelopen maanden in onze LinkedIn community-groep verschenen. Zo starten we de conversatie rond het belang van blended leren. - Met enkele goodies en knabbeltjes mogen nieuwsgierigen in blended leren een warm welkom verwachten.Ontdek ze allemaal
Management Drives