Management Drives

17 april 2024 in
Management Drives
VOV Lerend Netwerk

Management Drives is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.

Management Drives biedt een unieke methodiek met concrete handvatten voor de ontwikkeling van organisaties, teams en individuen. Onze software biedt een integrale benadering en aanpak van uitdagingen op vlak van teamcommunicatie en samenwerking, eigenaarschap en medewerkerstevredenheid, persoonlijk leiderschap en performanceverbetering. Onze software meet en geeft inzicht in wat mensen motiveert.

Inzicht in drijfveren is essentieel als je jezelf verder wilt ontwikkelen en impact wilt hebben op de cultuur van teams en organisaties. Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap, teammanagement of het beïnvloeden van de cultuur van een hele organisatie, drijfveren zijn de bepalende factor voor succes of falen.

Het resultaat is onder andere het creëren van een gemeenschappelijke taal om, objectief, de cultuur in de organisatie te bespreken en het vergroten van het wederzijds begrip en het verbeteren van de teamsamenwerking.

Begrijp hoe u met Management Drives het talent van uw team kunt omzetten in “performance”.

Vul onze vragenlijst in om inzicht te krijgen in uw intrinsieke drijfveren en de drijfveren van uw team.

Naar de website.

Begrijp hoe u met Management Drives het talent van uw team kunt omzetten in “performance”. Kom naar onze stand en ontdek u persoonlijk drijfverenprofiel. Neem deel aan onze wedstrijd en win een volledige Management Drives certificatietraining (Individuele Profielen én Groepen, Teams en Organisaties). Meer informatie op onze stand.