SERV - Stichting Innovatie & Arbeid

17 april 2024 in
SERV - Stichting Innovatie & Arbeid
VOV Lerend Netwerk

SERV - Stichting Innovatie & Arbeid staat als niet-commerciële partner op de VOV Ville! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan.


De Stichting Innovatie & Arbeid maakt deel uit van de SERV en voert onderzoek uit van en voor de Vlaamse sociale partners. Meer dan 20 jaar onderzoeken we de werkbaarheid van werk bij zowel werknemers als zelfstandige ondernemers in Vlaanderen. Andere onderzoeksthema's gaan over de arbeidsmarkt, ondernemerschap, economie en innovatie in ondernemingen en organisaties. Een praktijkgerichte benadering is het uitgangspunt bij elk onderzoek. We werken complementair aan het beleidsgericht onderzoek dat elders wordt uitgevoerd. De Stichting Innovatie & Arbeid hecht veel belang aan de valorisatie, namelijk het verspreiden van de resultaten en inzichten vanuit de onderzoeken richting de werkvloer en terug. We doen dit via de Vlaamse sociale partners, sectorconsulenten, HR-consulenten, preventiediensten en alle andere partners die ondernemingen en organisaties ondersteunen. 

Naar de website.

Op zoek naar inzichten, informatie of gratis online trainingsmateriaal werkbaar werk? De evolutie en de relevantie van werkdruk, het werk anders organiseren, uitdagingen voor werkstresspreventie, inclusief werkgeverschap, freelance ondernemen…  Met welke thema’s ben jij aan de slag? Bezoek onze stand en laat het ons weten!


Ontdek ze allemaal
LearningStone