Positiviteit.be

19 februari 2024 in
Positiviteit.be
VOV Lerend Netwerk

Positiviteit.be is standhouder op de VOV-Beurs van 2024. Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Positiviteit.be, uw partner bij het bouwen van een duurzame positieve cultuur.

De positivisten zijn een collectief van ondernemende coaches, trainers en adviseurs die sinds 2011 vanuit gemeenschappelijke positieve waarden door middel van hun expertise organisaties en haar medewerkers begeleidt in hun groei. We creëren een duurzame positieve cultuur in organisaties door middel van workshops, opleidingen, coaching en visuele campagnes. 

We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan een hoger engagement, meer samenwerking en betere resultaten.

Positiviteit.be is ervan overtuigd dat in elke organisatie veel potentieel schuilt dat naar boven komt door het creëren van een positieve cultuur waarin mensen samen engagement opnemen, verantwoordelijkheid dragen, successen vieren en het verschil maken voor klanten. 

Wij helpen u bij het ontketenen van dit potentieel.

Naar de website.

Tijdens de beurs ontvangen de positivisten je alvast met een stralende glimlach. Tijdens onze workshop geven we talrijke tips en inzichten mee waarmee iedereen aan de slag kan gaan om meer positiviteit in de organisatie te brengen. Daarnaast zal je op onze beursstand nog meer nuttige info vinden of in gesprek kunnen gaan met de positivisten.


Ontdek ze allemaal
Amelior