PublishOne

2 mei 2024 in
PublishOne
VOV Lerend Netwerk

PublishOne is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


PublishOne introduceert Intuitive Structured Authoring. Oftewel: onbewust gestructureerd werken. Jullie schrijvers, redacteuren of onderwijskundigen kunnen zich helemaal concentreren op de inhoud van hun verhaal. PublishOne zorgt er automatisch voor dat alles precies volgens de gewenste specificaties wordt weggeschreven en opgeslagen in XML. Vanuit het opgeslagen bestand kan het document worden gepubliceerd in de gewenste vorm, zoals bijvoorbeeld een SCORM pakket, waar jullie direct mee verder kunnen. 

Naar de website.

Eenvoudig interactieve e-learnings creëren in Microsoft Word en publiceren in een LMS naar keuze Met behulp van PublishOne willen wij organisaties de mogelijkheid bieden om eenvoudig interactieve e-learnings te creëren in Microsoft Word en te publiceren naar een LMS naar keuze (bv. Moodle of Canvas). Als medewerker, trainer of leraar kost het maken van online lesmateriaal veel tijd. Mensen binnen je organisatie hebben niet altijd voldoende tijd of expertise om consistent interactief e-learning materiaal te ontwikkelen. Herken je deze uitdagingen? PublishOne biedt een oplossing om deze obstakels te overwinnen, waardoor jouw organisatie op een toegankelijke manier aan de slag kan gaan met leren en ontwikkelen. Met PublishOne geef je jouw medewerkers toegang tot een platform om eenvoudig interactief e-learning materiaal te maken.Ontdek ze allemaal
Trust for Business