Trust for Business

2 mei 2024 in
Trust for Business
VOV Lerend Netwerk

Trust for Business is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Trust for Business zet zich dagelijks in voor een wereld waarin organisaties en teams 

…menselijk zijn. Daardoor kunnen mensen 100% zichzelf zijn en elkaar optillen en versterken.

…wendbaar zijn. Daardoor kunnen organisaties snel en innovatief antwoorden op de steeds veranderende uitdagingen van deze tijd. 

…duurzaam zijn. Dat wil zeggen dat we met z’n allen gezondere keuzes gaan maken. Keuzes die de lading dekken van wat er werkelijk nodig is. Weg van de symptoombestrijding, op naar de win-win-win situatie. 

Nice to meet you! Het is onze passie bij Trust for Business om jou en je team en je organisatie te laten groeien voorbij oordelen, roddels, uitstelgedrag, uitval.. 

Naar de website.

Het zijn bijzondere tijden. Bij Trust for Business begrijpen we de complexe uitdagingen waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd. We erkennen het belang van effectiviteit en groei in een snel veranderende omgeving.

 Wat als er een manier was om obstakels te overwinnen en je team of organisatie te transformeren naar veerkrachtig, effectief en groeiend? 

Joke Oosters, de founder van Trust for Business is psychotherapeute van opleiding en begrijpt wat belangrijk is. Zij zal de volledige beurs aanwezig zijn om met jou te sparren over wendbare organisaties, emotionele maturiteit en psychologische veiligheid op de werkvloer. 

Het is onze passie om jou en je team te laten groeien voorbij oordelen, roddels, uitstelgedrag, uitval door burn-out.. Wil jij groeien als manager voorbij jouw eigen valkuilen? Ook daar hebben we zeer specifieke oplossingen voor. Praat met ons, we zijn er voor je.