The Learning Hub

2 februari 2024 in
The Learning Hub
VOV Lerend Netwerk

The Learning Hub is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


The Learning Hub staat voor vooruitstrevende leeroplossingen in een tijdperk van opkomende media en technologieën. Ons team van experts, met een sterke affiniteit voor digitaal leren, combineert didactische en technologische expertise om aan evoluerende verwachtingen te voldoen. Onze diensten omvatten consultancy voor Learning (& Content) Management Systemen, begeleiding van innovatie in Learning & Development, creatie van digitaal leermateriaal, en actieve deelname aan Research & Development-projecten, waaronder Virtual Reality, Augmented Reality, Artificial Intelligence en robotica. 

Naar de website.

Onze doelstelling van deelname aan de VOV-Beurs is tweeledig:

  • Zij die ons nog niet kennen, laten kennismaken met wie we zijn en wat we doen. Het feit dat wij alles van L&D combineren (het strategisch analyseren van een leercontext, de ontwikkeling op maat en het algemene beheren van leren) is een unieke combinatie
  • Zij die ons wel al kennen, aantonen dat wij nog steeds een gevestigde én groeiende waarde zijn. We zullen enkele nieuwe showcases laten zien waarbij we technologische vernieuwingen (binnen onze gekende tools) zullen laten zien. Wij noemen het intern het “Armando-project”.



Ontdek ze allemaal
Epyc Solutions