Epyc Solutions

1 februari 2024 in
Epyc Solutions
VOV Lerend Netwerk

Epyc Solutions is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.

Geboren als spin off van de KU leuven specialiseert Epyc Solutions zich reeds 23 jaar in het ontwerpen en implementeren van een high impact leercultuur die medewerkers écht zin geven om te leren. Vertrekken doen we steeds van de bedrijfs- en leerdoelstellingen van jouw organisatie en in co-creatie zetten we hybride leerpaden neer. We onderscheiden ons door de focus op didactische innovatie, sterk grafisch design en leerinzicht door impactmetingen. Onze didactisch sterke digitale leeroplossingen worden ondersteund door moderne technologieën zoals interactieve e-learnings, serious games of Augmented/Virtual Reality.

Naar de website. 

 Op zoek naar leeractiviteiten die jouw medewerkers enthousiast maken om te leren én helemaal op maat zijn van jouw organisatie? We leren je graag kennen! Kom eens dag zeggen aan stand 806. Laat je je graag inspireren en ben je op zoek naar concrete tips rond het uitbouwen van de ideale leerpaden voor jouw organisatie? Neem dan zeker deel aan onze interactieve workshop waar we samen met jou de tips & tricks meteen omzetten in de praktijk.
Ontdek ze allemaal
mpleo