Tryangle

17 januari 2024 in
Tryangle
VOV Lerend Netwerk

Tryangle is standhouder op de VOV-Beurs  van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.

Tryangle ondersteunt bedrijven en hun werknemers om samen te bouwen aan meer welzijn en geluk op de werkvloer. We begeleiden organisaties, managers, teams en medewerkers bij de uitvoering van welzijns- en werkgelukinterventies en focussen op componenten die aansluiten bij de specifieke bedrijfscultuur. 

We bieden zowel offline als online training, consulting, coaching, teambuilding en inspiratie (zoals keynotes, webinars, artikelen en andere content) rond alle mogelijke deelthema's van werkgeluk. Onze 'try a different angle' stijl is gebaseerd op learning-by-doing, beweging en fun, en brengt de wetenschappelijk onderbouwde materie op een unieke manier tot leven.

Onze aanpak is geïnspireerd op het Tryangle piramide-model en gaan uit van een duurzame aanpak en gedeelde verantwoordelijkheid tussen organisatie, leidinggevenden en medewerkers.

Bezoek de website.

Ga op de VOV-Beurs met onze Chief Happiness in gesprek over wat jou en bij uitbreiding jouw collega's gelukkig(er) maakt op het werk, inspireer jezelf met onze boeken en digitale links en vertrek met je mondhoeken 2 mm hoger! 
Ontdek ze allemaal
Springbok Coaching