Springbok Coaching

16 januari 2024 in
Springbok Coaching
VOV Lerend Netwerk

Springbok Coaching is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Aangenaam, wij zijn Springbok Coaching, de organisatie die welzijn op de werkvloer tot leven brengt!

Wij zijn geen gewoon bedrijf; wij zijn pioniers in het bevorderen van corporate wellbeing. Onze missie is glashelder: we begeleiden organisaties naar een welzijns- en gezondheidsbeleid dat hun medewerkers doet floreren. Bij ons draait alles om het creëren van een Whealthy Workplace, waar gezondheid en welzijn in perfecte harmonie samengaan met prestatie en resultaat.

Onze aanpak is even krachtig als effectief. Met op-maat uitgewerkte welzijnstrajecten, gefocust op 7 essentiële pijlers; werken in verbinding, voeding, slaap&relaxatie, beweging, mentaal welzijn, werkomgeving en betekenisvol leven, brengen we positieve verandering teweeg in bedrijven. Onze diensten zijn veelzijdig en omvatten consultancy, coachingtrajecten, thematische workshops, inspirerende keynotes en online-trainingen. Alles wat we doen is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op ons motto: "Meten is weten."

Wat ons echt uniek maakt, is onze diepgewortelde mensgerichte aanpak. We werken nauw samen met HR-professionals, preventieadviseurs, welzijnsverantwoordelijken en CEO's in Nederlandstalig en Franstalig België, en we zijn vastberaden om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers gedijen. Ons ultieme doel is om zoveel mogelijk Belgische organisaties het prestigieuze Whealthy Workplace Label te helpen behalen.

Springbok Coaching is geen nieuwkomer; we zijn opgericht in 2014 en gedreven door een multidisciplinair team van acht toegewijde experts, ondersteund door een netwerk van honderd getalenteerde themacoaches. Ons DNA straalt vitaliteit, een mensgerichte benadering en de kracht van positief denken uit. Samen willen we organisaties transformeren en een cultuur van welzijn en gezondheid laten bloeien. Spring mee met de Springbok-beweging en maak van jouw bedrijf een Whealthy Workplace!

Naar de website.

Neem op de VOV-Beurs deel aan ons verrijkende spel, dat slechts 5 minuten duurt en een interactieve en informatieve ervaring biedt. Hiermee kun je direct beoordelen hoe jouw welzijns- en gezondheidsbeleid presteert in verhouding tot het prestigieuze Whealthy Workplaces-label.

Afhankelijk van jouw score ontvang je een waardevolle tip van een ervaren Springbok-coach, een praktisch advies dat je meteen in de praktijk kunt brengen. Mis deze kans niet om jouw organisatie te laten groeien en te floreren! Kom langs en spring mee met Springbok Coaching!µ

Ontdek het unieke Whealthy Workplaces-spel en leer hoe jij het welbevinden, de algemene gezondheid en het welzijn van jouw organisatie naar nieuwe hoogten kunt tillen!

Bezoek onze stand en verken de 7 welzijn- en gezondheidspijlers van Springbok Coaching.
Ontdek ze allemaal
KdG Academy