Atlas Grow How

18 maart 2024 in
Atlas Grow How
VOV Lerend Netwerk

Atlas Grow How is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Bij Atlas doorprikken we het idee dat opleiding of training iets is dat je als een kroket uit de muur kunt halen. Iedereen heeft immers andere uitdagingen. Elk traject begint daarom met een intakegesprek dat je behoeften in kaart brengt en ons toelaat om samen een traject op maat uit te stippelen. 

 Voor onze salestrainingen geloven we dat niet enkel mensen met een visitekaartje impact hebben op de verkoopresultaten. Onze trainers bieden een frisse zuurstofkuur voor tal van profielen in de organisatie: van retailspecialisten en accountmanagers tot binnendienstmedewerkers. 

Voor onze leiderschapstrainingen staren onze trainingen zich niet blind op de tips & tricks rond leadership waar al duizend-en-één boeken over zijn geschreven. Wel reiken we verrassende inzichten aan die je zullen helpen om op een mensgerichte manier en vanuit je eigen kracht impact te hebben. 

Rond het thema effectiviteit kan je meer uit je inspanningen halen, met een efficiënte planning en sterke communicatie. De workshops van Atlas zijn een soort train-the-trainer moment dat nieuwe lichten doet aangaan. We geven je meer drive om aan de slag te gaan en reiken de handvaten aan om iedereen in de organisatie efficiënter te laten werken en meer doelgericht te laten communiceren. 

Met onze keynotes laten we het podiumbeest in ons los en zijn we heerlijk eerlijk en gezond tegendraads. Bij Atlas Grow weten we perfect hoe we een korte, krachtige én opzwepende impact kunnen hebben op mensen.

Naar de website. 

Op onze stand  geven we graag meer info hoe wij als Atlas trainers onze opleidingen en trainingen op maat voor u uitwerken.

Bij Atlas doorprikken we het idee dat opleiding of training iets is dat je als een kroket uit de muur kunt halen.

Volg zeker ook onze  presentatie “ Pricing Power “ , die jullie de waarde en impact van jouw organisatie laat ontdekken. 

Tot binnenkortOntdek ze allemaal
Smart Mind