eduCentrum

16 mei 2024 in
eduCentrum
VOV Lerend Netwerk

eduCentrum is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


LAB, een teambuilding! Op zoek naar een innovatieve en verrassende teambuilding die inzet op samenwerking, verantwoordelijkheid nemen, motiveren, coachen én plezier maken? Maak kennis met het aanbod van eduCentrum en proef van enkele activiteiten op onze stand. Samen de handen uit de mouwen steken of even gezellig wegzakken in een virtuele omgeving, het kan allemaal. eduCentrum combineert de kracht van het makerslab van Fyxxi met de games en Virtual Reality omgevingen van GameHive. Het resultaat? De leukste teambuilding in Gent. We geven er samen een LAB op! 

Naar de website.

Maak het samen! Maak het mee! Aan de slag met een 3D-printer, een spel spelen met micro:bit, creatief met LEGO, programmeren met Ozobot en Fable Shape Robotics, interactief gamen in de virtuele wereld met Meta Quest 3, werken aan je conditie met Ring Fit Adventure of feesten als de beesten met Party Animal.Ontdek ze allemaal
Groupe Epsilon asbl