Insights

10 april 2024 in
Insights
VOV Lerend Netwerk

Insights is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Het succes van elke organisatie staat of valt bij de prestaties van haar mensen. Met Insights investeer je in de persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en geef je ze de middelen om hun relaties te verbeteren en effectiever te communiceren en samen te werken. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie. 

- Medewerkers begrijpen beter wat hen motiveert om optimaal te presteren en werkgelukkig te zijn. Ze weten wat zij nodig hebben om zich echt betrokken en bevlogen te voelen en reageren beter op verandering;

- Teams werken effectiever samen;  

- Leiders inspireren, motiveren en halen het beste uit hun mensen. 

Zelfinzicht als basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren 

Het kloppend hart van veel van onze leeroplossingen is Insights Discovery. Een toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk Insights Discovery profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. 

Het model draait om het concept van psychologische voorkeuren. We koppelen deze voorkeuren aan 4 kleuren, die je op een aansprekende manier inzicht geven in je eigen reacties en gedrag en je helpen om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien. Iedereen gebruikt in meer of mindere mate alle 4 de kleuren, maar hoeveel van een bepaalde kleur we gebruiken verschilt: we hebben allemaal onze eigen unieke kleurenmix.

Naar de website.

Benieuwd naar jouw unieke Insights-kleurenmix? 
Bezoek onze stand, verken de Insights-mat met de 72 persoonlijkheidstypen en speel de speciale Insights Discovery versie van 4 op een rij.  Ontdek ze allemaal
aNewSpring B.V.