O2C2

22 januari 2024 in
O2C2
VOV Lerend Netwerk

O2C2 is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


O2c2  begeleidt bedrijven bij het managen van toenemende onzekerheid in de VUCA wereld.  We doen dit vanuit de basisstelling dat de hedendaagse uitdagingen van bedrijven niet meer met oude oplossingen kunnen worden aangepakt.  Nieuwe oplossingen samen bedenken en deze succesvol implementeren is het moto.  Productief gebruik maken van de aanwezige diversiteit binnen de onderneming en het werken aan een innovatief ondernemingsklimaat zijn zijn twee belangrijke hefbomen om tot deze noodzakelijke nieuwe oplossingen te komen. 

Naar de website.

We vertellen je op de VOV-Beurs graag hoe we de impact van onze opleidingen continu trachten te verbeteren en hoe we organisaties ondersteunen bij het berekenen van de ROI van onze opleidingen.  Verder krijg je informatie rond certificatiemogelijkheden van de instrumenten die we binnen organisaties inzetten. Dit zal je minder afhankelijk maken van externe dienstverleners.


Ontdek ze allemaal
Next Learning Valley