Ontdek onze hoofdsponsor: FLOWSPARKS

15 januari 2024 in
Ontdek onze hoofdsponsor: FLOWSPARKS
VOV Lerend Netwerk

FLOWSPARKS is hoofdsponsor én standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


FLOW
SPARKS is een e-Learning software en service provider die focust op de eenvoud om boeiende leerervaringen te ontwikkelen. Wij bieden het FLOWSPARKS authoring platform, LMS en Gateway aan. De Authoring Tool bestaat uit e-Learning templates die didactisch, grafisch en technisch ondersteund worden. Dit biedt klanten volledige autonomie voor het maken en updaten van digitale trainingen.

FLOWSPARKS' LMS en FastPass verzorgen de distributie, rapportage en administratie van e-Learning voor verschillende doeleinden. Bovendien opereert FLOWSPARKS als een e-Learning dienstverlener, die klanten begeleidt bij de ontwikkeling van online leerprogramma's doorheen elke stap van het traject.

Naar de website.

Boost your e-Learning energy with a free coffee! FLOWSPARKS staat aan de ingang van de VOV-beurs met een heerlijke barista stand. Kom eens langs en sla een praatje met ons vergezeld door een heerlijk vers kopje koffie. We help professionals move forward, so get in the coffee line 😊 Ontdek hoe e-Learning sneller en efficiënter wordt met FLOWSPARKS Co-Author, jouw 'ghostwriter achter een knop'. Bespaar tijd bij het maken van content dankzij deze nieuwe AI-functie binnen FLOWSPARKS: een no-prompt platform dat het zware werk voor je doet!
Ontdek ze allemaal
Amista