Supermus

14 mei 2024 in
Supermus
VOV Lerend Netwerk

Supermus is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Versterk jouw training in 1-2-3! Reeds meer dan 15 jaar maakt supermus de wereld, technisch gezien, een beetje slimmer door de trainingen van onze klanten te ondersteunen met animaties, videos en e-learning. Bij video's, denk dan aan service- en trainingsvideo's die vandaag onmisbaar zijn bij elke opleiding. Wij maken animaties van explainer video’s tot geanimeerde werkingsprincipes. Als het getekend kan worden, zetten wij het in beweging. En dit combineren we in interactieve e-learnings, gaande van eenvoudige quizzen tot een complete virtuele e-campus.

Naar de website.

#slimsamenwerken met supermus! Kom langs, maak kennis met ons team en leer de “supermus” kennen. Het is een speciaal vogeltje met één poot in de techniek en één poot in de creatieve wereld. Ons DNA wordt gevormd door engineering en visual design. Als technologen kunnen we met jou meedenken en als designers zijn we in staat om op een creatieve en technisch correcte manier te tonen hoe het werkt. Dat is wat wij doen, daarom is onze specialiteit: Creatieve, technische communicatie!Ontdek ze allemaal
Jump2Grow