Ontdek de Innovation Ville

13 mei 2024 in
Ontdek de Innovation Ville
VOV Lerend Netwerk

Op de VOV-Beurs van 2024 hebben we niet alleen plaats voor doorwinterde bedrijven, zowel nationaal als internationaal, maar zetten we ook enkele innovatieve start-ups in de kijker! Ontdek hier wie je er kan vinden.


De Innovation Ville vind je op het gelijkvloers van het ICC te Gent. Op deze plek zetten we enkele innovatieve start-ups in de kijker. Ontdek er de nieuwste ontwikkelingen op vlak van leerplatformen, authoring tools, XR (AR, VR), LXP’s enzovoort! Een overzicht van de start-ups op de Innovation Ville vind je hieronder.

<edtech/station>

Nationale hub voor innovatieve Edtech-bedrijven die leeroplossingen aanbieden aan regulier onderwijs en levenslang leren binnen bedrijven. 

Brightbook

Brightbook is een auteurtool die de L&D professional toelaat om op een eenvoudige manier interactief en gestroomlijnd cursusmateriaal te creëren en te delen. Brightbook is inzetbaar tijdens training, intervisies of zelfstudie en combineert digitaal en papier op een slimme manier.

Dexr

Dexr ontwikkelt een authoring tool voor XR (AR,VR) applicaties voor opleiding en training. Het platform is laagdrempelig, evidence-informed en schaalbaar. Het is onze missie om alle L&D-, HR- en learning professionals te ondersteunen om XR effectief in te zetten voor opleiding en training, maar wel op een betaalbare, toegankelijke, duurzame en schaalbare manier.

JiGSO

Binnen haar Employee Experience platform biedt JiGSO een alles-in-één oplossing voor Talent Management en Continuous Performance Management. Niet de zoveelste logge evaluatietool - maar een gebruiksvriendelijk en op-maat platform waarin zowel medewerkers als leidinggevenden op regelmatige basis feedback kunnen geven, doelstellingen kunnen bepalen, competenties kunnen beoordelen en check-ins kunnen inplannen. Klaar om jouw Talent Management te moderniseren en klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen? 

Living Tomorrow Academy

Bereid uw organisatie voor op de toekomst en vergroot uw impact op leiderschap, innovatie en verandering. 

Living Tomorrow Academy combineert het beste van het internationale innovatie platform van Living Tomorrow en onze eigen TomorrowLab coaches, aangevuld met top experts en trainers van binnen ons innovatie ecosysteem. Samen zijn we een toonaangevende leverancier van praktijkgerichte training programma's over innovatie, strategie en nieuwe technologieën. Dit zijn cruciale skills in een steeds veranderende wereld. We bieden een one-stop shop voor alle innovatieonderwerpen en leervormen: 

• In-company Training 

• Open Trainings 

• Moments of Inspiration


Metis United

Metis United creëert meer leerimpact via een aanbod van interactieve verbindende leerervaringen. We zorgen dat de leercontext van medewerkers gelijk staat, motiveren medewerkers om met theoretische materie aan de slag te gaan en zetten in op herhaling via sociaal leren & edutainment. Tegelijk verzamelen we via ons digitale platform waardevolle data, die leertrajecten verder vorm kunnen geven.