Ontdek de Experience Ville

10 april 2024 in
Ontdek de Experience Ville
VOV Lerend Netwerk

Beleving staat centraal op de VOV-Beurs van 2024. Letterlijk zelfs: op de middelste verdieping van het ICC te Gent vind je de Experience Ville terug! Ontdek hier wat er dit jaar te doen valt.


De Experience Ville op de VOV-Beurs van 2024 is uitgebreid dit jaar. Meer dan 10 organisaties en bedrijven bevestigden hun aanwezigheid al. En daar komen er zelfs nog bij!

Wat er zoal te beleven valt? Zet op de Experience Ville een VR-bril op je neus, speel er een serious game, of kuier eens door het menselijk brein! Hieronder vind je alvast wat informatie terug. Alle standhouders op de Experience Ville ontdek je hier (lijst wordt aangevuld).

Ontdek de mysteries van jouw brein

Ons brein is het epicentrum van ons 'zijn'. Toch is het nog best onbekend terrein... Op onze stand duik je -letterlijk en figuurlijk- in je brein. Hoe ziet je brein eruit? Hoe verhoog je je focus? Hoe reageer je op prikkels? Ontrafel de mysteries van jouw hersens en laat je omverblazen...  

Kom de kracht van Game Based Training beleven en maak je eigen training binnen een game

Versla de toegangs-, kosten- en veiligheidsuitdagingen van praktijkleren door het spelen van een van onze games en ervaar de fun-factor van effectieve kennisoverdracht middels Game Based Training. Kun je de highscore verslaan en word je de dagwinnaar? Leren door zelf te spelen is natuurlijk al een beleving op zich, maar hoeveel fun is het zelf bouwen van je eigen gamelevel? Onder begeleiding van onze Instructional Designers maak je eenvoudig je eigen game.  

Kom langs en ontdek het gemak waarmee je pakkende e-learning modules en animaties kunt bouwen!

Bezoek onze stand op de Experience Ville en ontdek de mogelijkheden van Articulate 360 en Vyond, de meest geavanceerde e-learning en animatie ontwikkeltools in de markt. Ontdek hoe eenvoudig het is om interactieve modules te creëren met Articulate Rise, of hoe u professionele animaties kunt maken met Vyond. Van de basis functionaliteiten tot de nieuwste AI mogelijkheden, onze experts staan klaar om u door deze krachtige tools te leiden en al uw vragen te beantwoorden!

Maak een nieuw tijdperk voor je organisatie

Ontdek een paar leuke business games rond change management die met AI werden ontwikkeld. 

Wil je aan den lijve diversiteit en inclusie ervaren of een korte systemische intro?

Leg een parcours af met een fysieke beperking richting jouw korte persoonlijke systemische coachingsessie, waarbij je meer inzicht krijgt over jouw waarde en plek binnen je organisatie. 

Kom Nao ontmoeten, de geweldige humanoïde robot, bij onze stand!

Nao kan met je praten in alledaagse taal, je gevoelens begrijpen en emoties tonen met kleurrijke lampjes in haar ogen. Ze gebruikt ook natuurlijke gebaren om gesprekken echt en boeiend te maken. Ontdek hoe Nao, met behulp van Generatieve AI, de manier waarop we met technologie omgaan verandert en de interactie tussen mens en technologie verbetert.

Ervaar hoe Safety een meerwaarde wordt voor jouw Employer Brand. 

Een heuse première op de VOV-Beurs! Ontdek als eerste onze Safety Challenge, verpakt in een 40ft. container. Op 10 minuten tijd word je ondergedompeld in verschillende H&S situaties en maken we je op een niet-belerende manier extra bewust van het belang van veiligheid op de werkvloer én thuis. Je kan ons vinden vlak aan de ingang van het ICC. 

Kom voelen hoe je iedereen meeneemt in klantgericht denken en doen.

De CX Game® is een interactief, spannend bordspel, waar teams tegen elkaar strijden met als doel klantgerichtheid beter te begrijpen of te laten leven in jouw organisatie. Tijdens je bezoek aan de stand speel je zelf de game en voel je hoe je deze kan inzetten als brainstorm, kick-off of training tool. Kom spelen en wie weet ben jij wel één van onze winnaars...

Ontdek hoe je mensen helpt het beste uit zichzelf te halen door hun zelfinzicht te verbeteren

Zelfinzicht is de basis voor ontwikkeling. De beste medewerkers, teamplayers en leiders zijn de mensen die zichzelf begrijpen. Weten hoe Insights jouw organisatie kan helpen met de ontwikkeling van haar mensen, teams en leiders? Of benieuwd naar je eigen unieke Insights-kleurenmix? Bezoek onze stand in Experience Ville, verken de Insights-mat met de 72 persoonlijkheidstypen, en speel de speciale Insights Discovery versie van 4 op een rij.

Ontdek bij ons waarom VR & AR impactvoller, immersiever en interactiever zijn dan traditionele tools

Ervaar hands-on de voordelen van VR learning door zelf op hoogte of in een technische installatie te werken. Tenzij je liever een virtuele brand blust? Of verkies je in AR de voordelen van machines te verkennen? Allemaal mogelijk op onze stand :)

Ontdek de mobiele school, de positieve leeromgeving voor straatkinderen én business

Ervaar hoe de mobiele school niet enkel een positieve leeromgeving voor straatkinderen is, maar ook ingezet kan worden in immersieve leertrajecten voor de leiders van morgen. Ontdek hoe ervaringsleren ingezet wordt om je leiderschap te versterken én maatschappelijke impact te realiseren.