Kokoro Business

8 maart 2024 in
Kokoro Business
VOV Lerend Netwerk

Kokoro Business is standhouder op de VOV-Beurs van 2024! Ontdek hier wie ze zijn en waarvoor je bij hen terecht kan op de beursvloer.


Wij zijn jouw partner in gezond ondernemen.


Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de groei en gezondheid van je organisatie én tegelijk voor de mensen die eraan meewerken. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw mensen zich fysiek en mentaal fit voelen. Zodat iedereen gemotiveerd en geëngageerd is om samen jouw professionele resultaten te bereiken.


We brengen niet alleen expertise uit verschillende domeinen samen, maar ook jarenlange ervaring en knowhow. Elk teamlid/coach binnen Kokoro Business heeft een andere achtergrond (bedrijfspsychologie, bedrijfsvoering, bewegingswetenschappen, etc). Allemaal beseften we op een bepaald moment dat de zorg voor je fysieke en mentale fitheid de sleutel is tot duurzame resultaten.


We doen dit aan de hand van training & coaching, consulting en advies, maar o.a. ook aan de hand van de Fitcoins-app, hét ontbrekende puzzelstukje in jouw welzijnsbeleid. De gebruikers van de app verdienen digitale spaarmunten door te bewegen of met gezondheid bezig te zijn.


Wij weten hoe uitdagend het leven van een moderne professional is. 

Nu delen we die ervaring graag met jou!

Naar de website.

Wij zijn jouw partner in gezond ondernemen.

Samen naar duurzame resultaten via fysiek én mentaal fitte medewerkers.


Wij bieden training, coaching & advies aan met 6 thema’s: 

- Verhogen van productiviteit & efficiëntie

- Ondersteuning in leiderschap & persoonlijke groei

- Versterken van teamspirit & samenwerking

- Omgaan met werkdruk & stress

- Begeleiding bij verandering & wendbaarheid

- Inzicht in welzijn & engagement


We doen dit met een persoonlijke toets, want we maken tijd voor gezonde relaties en écht menselijk contact. Onze wetenschappelijke achtergrond en jarenlange expertise overgieten we met een vleugje fun, passie en avontuur. Er is al genoeg sérieux.


Als erkend dienstverlener bieden wij betaalbare topkwaliteit en geniet je bij onze aanbod tot 60% subsidie.
Ontdek ze allemaal
The Moris Company