Dit was de VOV-Beurs van 2022!

25 januari 2024 in
Dit was de VOV-Beurs van 2022!
VOV Lerend Netwerk

In april 2022 vond de 20ste editie van de VOV-Beurs plaats in de Nekkerhal in Mechelen. Zo kijkt VOV erop terug!

Van 25 tot en met 28 april 2022 richtte VOV de blik op de toekomst van L&D. Een gepast thema, gezien het 50-jarig bestaan van VOV én de 20ste jaargang van de VOV-Beurs. Zo’n 1000 bezoekers trokken naar Mechelen om daar de 140 standen te bezoeken, te netwerken en zich te laten inspireren.

Het werden vier dagen boordevol online én offline workshops, presentaties, netwerkmomenten, een gesmaakte Learning Lunch, een goed gevulde Experience Ville en een beklijvende Writers Ville. Niemand minder dan factchecker en myth-buster Pedro De Bruyckere opende het evenement officieel met een exclusieve keynote. Belgisch gymnaste en Olympisch finaliste Aagje Vanwalleghem bracht de VOV-Beurs tot een inspirerend einde.

Het moet gezegd: het was een hele uitdaging om de VOV-Beurs dit jaar tot een goed einde te brengen. COVID-19 had daar als notoire spelbreker uiteraard een aandeel in. Het nieuwe team van VOV ging daarom voor een bredere, hybride aanpak, met naast het live evenement ook een online luik. Verder besloten we om de focus te leggen op kwaliteit in plaats van kwantiteit wat bezoekers betreft.

En dat mocht gesmaakt worden door zowel standhouders als bezoekers!

Enkele getuigenissen van bezoekers, anoniem verstrekt:

 Zo zag de VOV-Beurs van 2022 eruit!